Vlot inspelen op de veranderingen in de maatschappij is voor een grote organisatie lastig, omdat ze te maken hebben met langlopende verplichtingen. Daarom start Vivent Het Andere Wonen als franchiseformule. Samen met ondernemerskoppels worden de wooncomplexen in ’s-Hertogenbosch en de omliggende gemeenten ontwikkeld.

Waardige en liefdevolle zorg, gastvrijheid en servicegerichtheid zijn hierbij de speerpunten. Het ondernemerspaar woont zelf ook in het complex en kan zo de continuïteit, herkenbaarheid en de veiligheid borgen. Zo bieden we zorg op maat en deze is altijd in nabijheid, zoals de bewoner het vraagt.

De ondernemer betaalt een fee en ontvangt steun in de vorm van een doordacht woonzorgconcept, begeleiding in het opzetten en exploiteren van het woonconcept, hulp bij het opstellen van contracten, werving van bewoners, gebruik van de merknaam, voorfinanciering en coaching in een platform van ondernemers van Vivent Het Andere Wonen om zo kennis en ervaring te delen.

Net als andere ondernemers hebben de uitbaters van een wooncomplex van Vivent Het Andere Wonen te maken met risico’s en kansen. Een van de risico’s voor de ondernemer is leegstand. Een voorbeeld van kansen zijn de aanvullende diensten die de ondernemer de bewoners kan aanbieden, zoals een boodschappendienst, het wassen van kleding , een hondenuitlaatservice of een heerlijke wandeling. Welke aanvullende diensten de ondernemer aanbiedt en welke tarieven daar tegenover staan is aan hen.

Heeft u ook interesse? Kijk dan bij ondernemers gezocht.