Guldenberg Hotel & Brasserie biedt zorgarrangement aan

 

Vivent ‘Het Andere Wonen’ start samen met Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt een nieuw concept: ‘Hotel Met Zorgarrangementen’. Vanaf 1 mei 2017 zijn een zestal hotelkamers zodanig ingericht dat Guldenberg hulpbehoevende mensen kan ontvangen in een bosrijke omgeving. Het Andere Wonen gaat de zorgfaciliteiten daarbij aanbieden. Beide organisaties willen het mogelijk maken dat gasten met een functiebeperking ‘gewoon’ op vakantie kunnen gaan, alleen of met hun mantelzorger, partner en/of verwanten. Ook maken de geboden faciliteiten het mogelijk om na een ziekenhuisopname, wanneer iemand nog niet naar huis kan gaan, het herstel voort te zetten in een gastvrije en verzorgende omgeving.

“Vaak zien we dat mensen met een functiebeperking niet graag als ‘anders’ bestempeld willen worden” merkte Arno van den Berg directeur bij Vivent Het Andere Wonen op. “Een zorghotel, waarbij het volledige hotel is ingericht op mensen die hulpbehoevend zijn, is voor sommigen een te hoge drempel. Daarom willen wij van Guldenberg en Het Andere Wonen de zorg integreren in een normaal hotel. Hierdoor kunnen hulpbehoevenden, eventueel met mantelzorger, gewoon op vakantie en/of een weekendje weg gaan.” Naast een zorgeloze vakantie onderzoekt Hotel Met Zorg naar de mogelijkheid om, na ontslag uit het ziekenhuis, verder herstel in het hotel mogelijk te maken.

“Guldenberg draagt binnen dit concept zorg voor een gastvrije, natuurlijke omgeving en een aangename verblijfsaccommodatie omlijst door verzorging op maat” vult Jan Witmer Directeur Guldenberg aan. “Er worden diverse arrangementen aangeboden en de gast is hierin volledig vrij om te bepalen wat men wil.” Het Andere Wonen gaat de zorginvulling op zich nemen. Denk daarbij aan hulp bij de persoonlijke verzorging, fysiotherapie, ergo- en logopedie. De gast wordt daarnaast ook ontzorgd als het gaat om de administratieve afwikkeling.

Opening

De officiële lancering van het concept ‘Hotel Met Zorgarrangementen’ staat gepland op 1 mei 2017 en worden vanaf die datum gasten ontvangen.

 

Guldenberg Hotel & Brasserie

Guldenberg Hotel & Brasserie is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”. Zakelijke, recreatieve, en particuliere gasten voelen zich thuis bij Guldenberg. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstorm sessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuilding activiteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en stilte van de locatie. De recreatieve gast kan naar hartenlust wandelen en fietsen direct vanaf het hotel of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of een boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk!

Meer informatie over Guldenberg Hotel & Brasserie

Website: www.guldenberg.nl

Mail: info@guldenberg.nl

Tel: +31 (0)411 64 24 24